Skip to main content

De belangrijkste voordelen

 • Betaalbare luxe

  Tot voor kort waren 3-in-1-kranen behoorlijk kostbaar: niet alleen de kraan zelf, maar ook de installatie door een duur en gespecialiseerd bedrijf.

  De Hotto maakt de kokendwaterkraan nu voor een zeer breed publiek bereikbaar. Hij is zeer aantrekkelijk geprijsd, verkrijgbaar bij de bouwmarkt* en eenvoudig zelf te installeren: met een Hotto verschaft u zichzelf ongekend gemak in de keuken en bespaart u zeeën van tijd. En zeg nou zelf: in deze drukke tijden is dat beslist een luxe!

  * U betaalt één prijs voor het totaalpakket, bestaande uit een boiler, een kraan en alle benodigde aansluitaccessoires.

 • Tijdbesparend

  Eén Hotto, veel praktische voordelen.
  Natuurlijk biedt de Hotto u in de eerste plaats koud, warm én kokend water uit één en dezelfde kraan. Dit bespaart u tijd – u hoeft immers nooit meer te wachten tot het water eindelijk kookt – en levert u veel gemak bij het bereiden van maaltijden en dranken.

  Bijkomend voordeel is dat uw instabiele, onhandige, herrie producerende waterkoker kan verhuizen naar de vuilnisbak. Dat is wel zo veilig met het oog op rondlopende kinderen en het bespaart ook nog eens ruimte op uw aanrechtblad.

 • Veiligheid voorop

  Hete vloeistoffen kunnen ernstige brandwonden veroorzaken.

  Met heet water moet je voorzichtig zijn, zeker als er kinderen in de buurt zijn. En met kokend water is het soms letterlijk van levensbelang om goed op te letten. Wankele waterkokers met loshangende snoeren en pruttelende pannen op het vuur: kinderen zien geen gevaar en een ongeluk is zo gebeurd.

  Met de Hotto verkort u niet alleen de kooktijden aanzienlijk, uw kokende water zit tot u het echt nodig heeft, veilig opgeborgen in een thermisch beveiligde boiler.

  Elke Hotto-kraan beschikt over een kindveilige bedieningsknop.

 • Energiezuinig

  Minder energie verbruiken is goed voor volgende generaties en kan ons ook nog eens veel geld besparen!

  CV-ketels hangen meestal niet direct naast uw keukenkraan. Warm water moet vaak eerst de lange weg van ketel naar kraan afleggen. Daarbij duurt het altijd een tijdje voor uw water op temperatuur is.

  Met de Hotto tovert u warm of kokend water direct uit uw keukenkastje. Daarnaast pak je nooit meer water dan dat je nodig hebt. Hierdoor bespaart u zowel op water- als op energiekosten. En dat is heel goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

  Met één druk op de knop kunt u de boiler trouwens uitschakelen of instellen op een lagere maximum temperatuur. Handig als u met vakantie gaat of wanneer u een tijdje geen gebruik wilt maken van de 100°C-functie.

 • Eenvoudige installatie

  De Hotto is zo ontwikkeld, dat hij eenvoudig zelf te installeren is.

  Bij Hotto vinden we ‘compleet gebruikersgemak’ heel belangrijk. Daarom hebben we de Hotto zo ontwikkeld, dat bijna iedereen hem zelf kan installeren. Het totaalpakket waarin de Hotto geleverd wordt, bevat de kraan, de boiler en alle benodigde aansluitaccessoires. Mislukken is bijna onmogelijk: de verschillende onderdelen zijn maar op één manier aan elkaar te bevestigen. Gaten boren is niet nodig: u haalt uw oude kraan eruit en zet de nieuwe erin!

  Staat het concept van ‘compleet gebruikersgemak’ u aan en vindt u het prettig als wij de Hotto compleet voor u installeren? Geen probleem: voor slechts € 99,- sluiten wij alles voor u aan.